O savcılar yargılanacak

Adana ve Hatay'da silah ve mühimmat yüklü MİT TIR'larınnı durduran savcılar hakkında yargılama karar verildi. Eski Adana Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, savcılar Özcan Şişman, Aziz Takçı ve Ahmet Karaca ile eski Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay Yargıtay'da yargılanacak.

Abone ol

Adana ve Hatay'da silah ve mühimmat yüklü MİT TIR'larını durduran 5 savcı hakkında kararı çıktı. Savcılar, Yargıtay'da yargılanacak.

Soruşturma kapsamında tutuklanan eski Adana Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, savcılar Özcan Şişman, Aziz Takçı ve Ahmet Karaca ile eski Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay hakkında hazırlanan iddianame Tarsus 2. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

İddianamayi kabul eden mahkeme sanıklar Bağrıyanık, Şişman, Takçı, Karaca ile Çokay'ın yargılanmasına karar vererek, dosyayı yargılamayı yapacak olan Yargıtaya gönderdi.

İddianamenin kabul edilmesinin ardından mahkeme, tutuklu sanıkların yazılı savunmalarını istedi.

ulusalkanal.com.tr

PKK'dan iç savaş şantajı: O yoksa ateşkes de yoktur Gündem KKTC'de koalisyon tamam! Hükümet kuruldu Gündem HDP, RTÜK üyeliğin seçimini yargıya taşıyor Gündem Atatürk’e hakarete suç duyurusu Gündem