Kanlı seçim

Türkiye'nin günlerdir beklediği yerel seçimlerde kan aktı. Şanlıurfa, Hatay ve Rize'de sandık başında kan aktı. Hilvan'da muhtarlık kavgasında 6 kişi hayatını kaybetti. Hatay'da da aynı nedenle 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Rize'de ise yaşanan tartışmaya müdahale etmek isteyen Jandarma, kurşunların hedefi oldu.

Abone ol

Seçimler kanlı başladı.

Şanlıurfa'nın Yuvacık Köyü’nde muhtarlığa aday olan Tanık ve Çelik aileleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kurşunlara hedef olan 6 kişi hayatanı kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar özel araçlarla Hilvan ve Şanlıurfa’daki hastanelere götürülürken, köye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Benzer bir olay da Hatay’ın Gölbaşı Köyü'nde yaşandı. Muhtarlık seçimi nedeniyle yaşanan kavga 2 kişinin canına mal oldu. 9 kişi ise yaralı...

Rize'nin Küçükçayır Köyü'nde ise muhtar adaylarını destekleyen 2 kişi arasında silahlı kavga çıktı.

Tarafları ayırmak isteyen Jandarma Uzman Çavuş Korhan Soylu, ayak ve kasığına isabet eden 2 kurşunla ağır yaralandı.

Trabzon Boztepe'de iki muhtar adayının destekçileri arasında okul koridorunda çıkan kavgayı polis güçlükle ayırdı. Yumrukların konuştuğu kavgada çok sayıda yaralı olduğu edinilen bilgiler arasında.

ulusalkanal.com.tr

Küçük M.E.'den şok iddia Gündem Türkiye’nin en yaşlı seçmeni Gündem Kötü sürpriz: Bakanlar Kurulu'nu dinlemedi! Gündem Seçimi 2 saatte bitirdiler Gündem