Antalya'da Öğrencilere vitamin takviyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in okulun ilk günü için çocuklara verdiği meyve sözü yerine getirildi. 60 bin öğrenciye meyve ikramı yapıldı.

Abone ol

Antalya'da ilk teneffüste öğrencilerin meyvesi Büyükşehir'den oldu.

Mart ayında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Çocuklar okula döndüğünüz ilk günün ilk teneffüsünü 40 dakika yapacağız" paylaşımı yapmıştı. Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de öğrencilere meyve sözü vermişti.

Yüz yüze eğitime başlayan öğrencilere meyveler, Böcek’in, "Maske takmayı ve bolca meyve tüketmeli unutmayın" mesajı ile ikram edildi.

Minikler meyveleri afiyetle tüketti. Meyvenin yanı sıra öğrencilere maske ve dezenfektan dağıtımı da yapıldı.

Kovid-19 tanısıyla bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in klinik seyrinde düzelmenin devam ettiği bildirildi. Son 24 saat içerisinde de olumsuz giden herhangi bir sürecin yaşanmadığı kaydedildi.

ulusal.com.tr

Adana'da kaza sonrası yanan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti Yurt Şırnak'ta otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı Yurt Manisa'da kamyonla çarpışan otomobil takla attı: 3 yaralı Yurt Bartın'da ekipler susuz kalan balıklar için seferber oldu Yurt