Maide anne Alman devletine dava açacak

Terör örgütü PKK ile mücadelenin Avrupa'daki sembolü haline gelen Maide Anne, Alman devletine karşı dava açmaya hazırlanıyor. PKK tarafından kaçırılan kızını arayan Maide Anne, kendisiyle birlikte 6 ailenin daha müdahil olacağını söyledi.

Abone ol

Almanya’da PKK tarafından kaçırılan Nilüfer T’nin annesi Maide T, eylemini yargıya taşımaya hazırlanıyor. Kızının kaçırılmasında sorumluluğu olduğunu belirttiği Alman devletine karşı dava açacak.

Maide Anne, kızı Nilüfer için yaklaşık 6 aydır nöbette. 12 Kasım 2019'da okula gitmek için evden ayrılan kızından o günden bu yana haber alamıyor.

Maide Anne, Alman devletine karşı açılacak toplu davada kendisiyle birlikte 6 ailenin daha müdahil olacağını belirtti. Diğer aileleri de mücadeleye çağırdı.

ulusal.com.tr

Macron-Miçotakis ittifakı görüştü: Doğu Akdeniz'de askeri gücü arttırma planları hazır Dünya Trump seçimlerden sonra Esper'i değiştirmeyi düşünüyormuş Dünya Deyrizor'da YPG/PKK'ya tepki büyüyor Dünya Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten acil koduyla ulusa sesleniş konuşması Dünya