Su baskınları hayatı felç etti

Beklenmeyen yağışlar yurdun bir çok yerinde sele neden oldu. Sel, Kayseri'de köylülerin tarlasını göle çevirdi. Konya, Hatay, Osmaniye ve Mersin'de su baskınları hayatı felç etti. Caddeler sular altında kaldı.

Abone ol

Mevsim normalleri dışında seyreden iklim koşulları yurttaşları mağdur etti. Yurdun bir çok yerinde sel felaketi yaşandı.

Kayseri’nin İğdecik köyünde dün gece başlayan sağanak yağış sele neden oldu. Köylülerin mahsülleri sele kapıldı. Araçlar,suda sürüklendi. Bir çok ev ve ahır sular altında kaldı.

Yurttaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerden yardım istedi.

Selden Konya ve Osmani'ye de nasibini aldı. Sağanak yağış hayatı felç etti.

Yağış yüzünden ev ve iş yerlerini su bastı. Cadde ve sokaklar göle döndü. Trafikte aksamalar yaşandı.

Mersin'in Mut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur hayatı mahvetti. Sokaklar sular altında kaldı. Aşırı yağmur ve rüzgar vatandaşa korkulu anlar yaşattı. 45 dakika aralıksız yağan yağmur yüzünden mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

İlçede yağışın 3 gün boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Hataylılar da güne sağanak yağmurla uyandı. Saat 08.00 sıralarında başlayan yağmur ilçe merkezinde etkili oldu. Yaklaşık 1 saat süren ve zaman zaman şiddetini artıran yağışta caddeler kısa sürede suyla doldu.

ulusalkanal.com.tr

'Casusu olmayan casusluk, fahişesi olmayan fuhuş örgütü!' Yurt Bingöl'de feci kaza Yurt Ankara'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Yurt Köyü kuraklık vurursa Yurt