Meteorolojiden 'İstanbul'da yarın kimyasal yağacak' haberleri sonrası açıklama

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamada "Tuzla’da meydana gelen yangın neticesinde atmosfere karışan kirletici emisyonların bu gece geç saatlere kadar Türkiye’yi terk edeceği tahmin edilmektedir. Cuma günü beklenen yağışlar nedeniyle ülkemizin herhangi bir bölgesinde olağandışı bir etki öngörülmemektedir" denildi

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbulTuzla'daki yangın sonrası yarın İstanbul'da kimyasal yağacağına yönelik haberlerin ardından açıklama yaptı.

MGM tarafından Tuzla'da meydana gelen yangın neticesinde atmosfere karışan kirletici emisyonların bu gece geç saatlere kadar Türkiye'yi terk edeceğin tahmin edildiği belirtildi.

Yarın beklenen yağışlar nedeniyle ülkemizin herhangi bir bölgesinde olağandışı bir etki öngörülmediği ifade edildi.

HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ulusal.com.tr

Bilecik'te kılavuz tren tünelde raydan çıktı: 2 ölü Yurt Son dakika haberleri... Hatay Samandağ'da deprem (19 Eylül 2019 Kandilli Rasathanesi son depremler) Yurt İzmir'de evde çıkan yangında buzdolabı patladı: 3 yaralı Yurt Mavi suların kaşifleri, Kaş'ta buluşuyor Yurt