Erdoğan: Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elektrik Santralleri Toplu Açılış Törenine katıldı.

Erdoğan, "PKK tarihinin en şiddetli saldırılarını bu dönemde gerçekleştiriyor. DEAŞ hiç bir sebep olmadığı halde ülkemizde eylem arayışı içinde" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörle mücadele etmek, terör örgütlerinin hakkından gelmek bizim için kolaydır. Fakat şu gerçeğin de elbette farkındayız, karşımızdaki PKK sadece 3-5 bin teröristten ibaret değildir, karşımızdaki DEAŞ sadece belli sayıdaki teröristten ibaret değildir, karşımızdaki FETÖ sadece ortada gözüken hainlerden ibaret değildir, karşımızdaki DHKP-C sadece bünyesindeki birkaç yüz militandan ibaret değildir. Bu örgütlerin tamamının da gerisinde farklı güçler, destekler, projeler vardır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağını söyleyen Erdoğan, "Pek çok çevre, pek çok ülke Türkiye'ye karşı, 'Maksat komşunun iki gözü çıksın' mantığıyla bir husumet politikası yürütüyor. 'Türkiye ayağa kalkmasın, Türkiye belini doğrultmasın, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasın'. İsteseniz de istemesiniz de biz muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız" şeklinde konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: CHP, HDP'ye arka çıkıyor Gündem Yola döşenen mayın imha edildi Gündem Siirt'te gübre bayilerine güvenlik kamerası şartı getirildi Gündem Polise atmak istediği bomba elinde patladı Gündem