Van şehitlerini uğurladı

Hakkari'nin Yüksekova' ilçesinde şehit olan 3 mehmetçik için Van'da tören düzenlendi. Uzman Çavuş Yasin Gencer Tokat'ta, Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken Konya'da, Uzman Çavuş İbrahim Taş ise Şanlıurfa'da defnedilecek.

Abone ol

Hakkari'de şehit olan 3 asker için Van'da tören düzenlendi.

Yüksekova Dağlıca bölgesinde PKK'lılar, askere ateç açmış, çıkan çatışmada Uzman Çavuş Yasin Gencer, Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken, Uzman Çavuş İbrahim Taş şehit olmuştu.

Şehitler için Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Şehitler törenin ardındna memleketlerine uğurlandı.

Şehit haberi memlekleri Şanlıurfa, Tokat ve Konya'ya ulaştı. Şanlıurfalı olan Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın evi Türk bayraklarıyla donatıldı. 4 yıldır görev yapan Taş'ın babası "Vatan sağolsun" dedi.

Şehidin amcasının ağlu İbrahim Taş ise HDP'lilere tepki gösterdi.

4 yıllık piyade uzman çavuş Yasin Gencer'in haberi Tokat'taki evine bayrak asıldı. Şehidin arkadaşları haber üzerine "Ülkemizde Türklerin ve Kürtlerin kardeşliğini kimse bozamayacak. Hiç kimse kahrolsun Kürtler demiyor, herkes kahrolsun PKK diyor. Bu milleti kimse yıkamaz" dedi.

Şehit olan 3 askerden Jandarma Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken de Konya'daki evi de yurttaşların akının auğradı.

ulusalkanal.com.tr

Roketli saldırıya uğrayan emniyet müdürlüğüne halktan destek: Canımız bu vatana kurban olsun Gündem İstanbul'da molotoflu saldırı! Gündem Barış sözcüğü ve etrafındaki fırtına Gündem Emniyet Müdürlüğüne roketatarlı saldırı Gündem