Tedavi olmazsa ayağı kesilecek

Ayağına taş battı hayatı kabusa döndü. Kocaeli'de yaşayan Fatma Kaşdaş'ın 13 yıl önce ayağına batan taş yüzünden oluşan yara zamanla kronikleşti ve kemiğe kadar ulaştı. Bir çocuk okutan ve 600 lira dul ve yetim maaşıyla geçinmeye çalışan Kaşdaş tedavi olmazsa ayağı kesilecek.

Abone ol

Fatma Kaşdaş... 49 yaşında ve 13 yıl önce sağ ayağına batan taşla hayatı kabusa döndü. Ayağında kronikleşen yara yüzünden çalışamaz hale geldi. Kaşdaş eğer tedavi olmazsa ayağı kesilecek.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde yaşayan Fatma Kaşdaş'ın 13 yıl önce sağ ayağına taş battı. O günden sonra Fatma Kaşdaş için her şey kötüye gitmeye başladı.

Fatma Kaşdaş'ın ayağında batan taş zamanla kronikleşen bir yaraya dönüştü ve derinleşti. Topuk kısmındaki yara kemiğe kadar ulaştı. Oksijen tedavisi için İzmit'te özel bir hastaneye yönlendirildi.

Ancak çalışamayan ve 600 liralık dul ve yetim maaşıyla bir çocuk okutan Kaşdaş, bu tedaviyi karşılayacak durumda değil.

Kaşdaş, seansı 25 Lira olan tedaviden faydalanamazsa ayağı kesilecek.

ulusalkanal.com.tr

3 kişi adliyeye sevk edildi Yurt Antalya'da otomobil tıra çarptı: 3 yaralı Yurt Iğdır'da kış ortasında 26 yıl sonra ilk pamuk hasadı Yurt "Kandıra hindisi" yetiştiriciliği yaygınlaşıyor Yurt