Sığacık’ta balıkçılık turnuvası

İzmir’in Sığacık ilçesinde düzenlenen açık deniz balıkçılık turnuvası Tuna Masters Teos, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Turnuva, Avrupa'daki sayılı turnuvalardan biri...

Abone ol

Avrupa'nın önde gelen açık deniz balıkçılık turnuvaları arasında gösterilen Tuna Masters Teos, bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle özel tedbirler eşliğinde açıldı.

İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık Körfezi’nde düzenlenen turnuvaya 55 ekip katıldı.

Balıkçılar, gün sonunda kıyıya 7 bluefin (blufin) orkinos ile dönerek, yarışmanın sonucunu büyük bir heyecanla takip etti.

Hakemlerin, boy ve kiloya göre değerlendirdikleri balıklardan 60 kilo 8 gram ağırlığa sahip orkinos balığı birinci seçildi.

Tuna Masters Teos Devler Ligi’ne Dorado adlı tekneyle katılan Turgut Konukoğlu, bu dev balığı avlayarak ilk etabın kazanan ismi oldu.

Yarışmanın ikinci etabı ise gelecek hafta Alaçatı’da gerçekleşecek. Her iki yarışın sonuçlarına göre balıkçılardan bu yıl altın kemerin sahibi olan isim belirlenecek.

ulusal.com.tr

Kahramanmaraş’ta fabrika yangını Yurt Diyarbakır'da park halindeki zabıta servis aracı yakıldı Yurt O köy kundaklandı mı? Birçok noktada eş zamanlı yangın Yurt Fatih Tosyalı'nın Kovid-19 testi pozitif çıktı Yurt