PKK bir polisi kaçırdı

PKK'lılar Diyarbakır'da bir polis memurunu kaçırdı. Lice ve Yüksekova'da ise polis noktaları hedef alındı

Abone ol

Polis memuru Sedat Yabalak ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, Diyarbakır Lice ilçesinde PKK’lılar tarafından durduruldu. Teröristler, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunu alarak dağlık alana götürdü.

Dicle ilçesinde de Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından roket atıldı. Roketler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne isabet etmezken, polislerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Yüksekova'da ise adliye ve polis lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı yaşanmazken bölgede yoğun silah sesleri duyuldu.

Tunceli'de silahlı bir grup Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 3 iş makinesini yaktı. Olay üzerine güvenlik güçleri Kobra tipi helikopterlerle bölgeyi yoğun ateş altına aldı.

Erzurum’un Aşkale ilçesinde ise PKK sembolü olduğu ileri sürülen yüzük nedeniyle esnafla inşaat işçileri arasında kavga çıktı. İlçe halkının da karıştığı gerginliğe polis ekipleri müdahale etti. Olay sonrası inşaat işçileri güvenlik tedbirleri altında ilçeden çıkarıldı.

ulusalkanal.com.tr

AKP Genel Başkan Yardımcısı Şentop: Parti kapatma sebebidir Gündem Usta gazeteci Kılıçdaroğlu'na bu soruyu sordu: Kim bu teröristler Gündem TBMM olağanüstü toplanıyor Gündem Adalet Bakanlığı'ndan terör uyarısı Gündem