Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Alya kimdir?

Şarkıcı Alya'nın adı ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile anılmaya başlandı. Alya kimdir?

Abone ol

28 Mayıs 1983 yılında Mozirye Slovenya'da dünyaya geldi. Tam adı Alja Omladič'tir. Annesinin adı Cvetka Omladič babasının adı ise Frenk Omladič'tir.

Küçük yaşta ailesi ile birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. Derslerinin kötü fakat müziğe ilgisinin fazla olması nedeniyle 6. sınıfta Mimar Sinan'da klasik müzik ve yan flüt eğitimi almaya başlamıştır. Avrupa'da ve Türkiye'de çeşitli derecelere girmiştir.

Bir süre sonra klasik müziğin yanı sıra farklı alanlara kaymak istedi ve ABD'de Los Angeles Recording School'da Ses Mühendisliği ve Müzik Prodüktörlüğü eğitimi aldı. Bitirme projesi olarak albüm yapması gerektiğinden kendisine 6 parçalık bir albüm yaptı.

Daha sonra İstanbul'a kesin dönüş yaptı ve Rising Star adlı ses yarışmasına katıldı. İlk tanındığı yer ise bu program oldu.

Oyunculuk eğitimi de alan şarkıcı, Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı ve Cem Yılmaz ile birlikte bir reklam filminde oynadı.

Daha sonra Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında sahne aldı ve 'Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray' tezahüratını seslendirerek ilgileri üzerine çekti.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den ultra lüks evlerinde aşk pozu Yaşam Nermin Bezmen kimdir? Ünlü yazar Nermin Bezmen'in eserleri nelerdir? Yaşam Dhruv deliriyor! Aşk Bir Rüya 74. yeni bölümde neler olacak? 3 Mayıs Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 74. bölüm fragmanı izle… Yaşam Mesut Özil'den Türk Kızılay'a büyük bağış Yaşam