Erdoğan Demirören hayatını kaybetti! Erdoğan Demirören kimdir?

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, 79 yaşında hayatını kaybetti. Demirören'in cenazesi Pazar günü Fatih Camii'nden kaldırılacak. Erdoğan Demirören kimdir? kaç yaşındadır? Erdoğan Demirören neden hayatını kaybetti?

Abone ol

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sabah saatlerinde, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Erdoğan Demirören’in kızı Meltem Demirören Oktay, hastane önünde gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Demirören, 31 Mayıs 2018'den bu yana solunum yetersizliği nedeniyle yoğun bakımdaydı.

Erdoğan Demirören, en son Doğan Medya'yı satın aldığı için gündeme gelmişti.

79 yaşında hayatını kaybeden Demirören'in cenazesinin Pazar günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Her zaman hayırla yad edilecektir" dedi.

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

28 Ağustos 1938 tarihinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören aslen İnegöllüdür. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor.

Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir. Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır.

Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıdır.

Son olarak Demirören Medya Grubu bünyesine Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk’ü de katarak yılın en dikkat çeken satın alma işlemi gerçekleştirmiştir.

Büyük FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı Gündem 7 bin bekçi alımı için ön başvuru başladı Gündem Kandil'e Hava Harekatı! Gündem Seçimi 8 uluslararası kuruluşun gözlemcisi izleyecek Gündem