Yunanistan'a sert uyarı

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, borçların yapılandırılması gerektiğini söyledi. Avrupa Merkez Bankası İcra Kurulu Başkanı, Yunanistan'ı oyunun kurallarına göre oynamamakla suçladı. Başkan, yaptığı açıklamada Yunanistan için herhangi bir borç indiriminin de söz konusu olamayacağını söyledi.

Abone ol

Avrupa Merkez Bankası İcra Kurulu Başkanı, Yunanistan hükümetinin taahhütlerine uymak zorunda olduğunu söyledi.

SYRIZA’nın seçimleri kazanmasından sonra Başbakan Aleksis Çipras, ülkenin borcunun yapılandırılması için kemer sıkma programını geri çevireceğini açıklamış ve konunun taraflarla müzakere edileceğini belirtmişti.

Avrupa Merkez Bankası İcra kurulu Başkanı, dış borçların yapılandırılmasının söz konusu olmayacağını ve herhangi bir indirimin de mümkün olmadığını, Yunanistan'nın oyunu kurallarına göre oynamadığını söyledi.

Önceki gün Alman Merkez Bankası da, Yunanistan’ı kurtarma programını durdurması halinde bunların sonucunun yıkıcı olabileceği konusunda Atina Hükümetini uyarmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Binbir Gece dizisi Arjantin'i karıştırdı Dünya Tsipras'ın Savunma Bakanı, Kardak'a çelenk atacak Dünya On ay sonra açıklama yapıldı! 239 kişi yaşamını yitirmişti! Dünya Pakistan'da camiye bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var Dünya