Çuvalın içindeki adalet!

2 yıl önce Van'da babasının sırtındaki çuvalla hafızalara kazınan Muharrem bebek davasında, bir arpa boy yol alınamadı. 3 yaşındaki Muharrem bebek, yollar kapalı olduğu için hastaneye götürülememiş ve hayatını kaybetmişti. 2 yıldır acısı dinmeyen Taş ailesi, adaletin tecelli edeceği günü bekliyor.

Abone ol

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Çeli mezrasında, yollar kapalı olduğu için hastaneye götürülemeyen ve hayatını kaybeden Muharrem Taş için adalet arayışı sürüyor.

Abdulvahap Taş, aniden rahatsızlanan 3 yaşındaki oğlunu hastaneye götürebilmek için sağlık ekipleri ve jandarmayı arayarak yolların açılmasını istemişti. Saatler geçmesine rağmen Muharrem'in yardımına kimse gitmemiş ve gece saatlerinde yaşamını yitirmişti.

Otopsi ve suç duyurusunda bulunmak için minik çocuğun cansız bedenini çuvala koyarak köye taşıyan çaresiz baba, iki yıldır hiçbir sonuç alamadı.

2 yıl boyunca 4 savcının değiştiği soruşturma dosyasında hala bir iddianame hazırlanmadı.

Soruşturma sürecine isyan eden baba, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini belirtiyor.

ulusalkanal.com.tr

Haliç'te bir kedi denizin ortasında mahsur kaldı Yurt Sabah vatandaşlar gördü! Polise ihbar etti Yurt Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı Yurt Jandarmanın özel ekibinden kaçamadı Yurt