Serviste yine çocuk unutuldu

Tekirdağ'da ana sınıf öğrencisi E. K bindiği servis aracında unutuldu. Okulda çocuğu göremeyen öğretmenler hemen aramaya koyuldu. 6 yaşındaki minik öğrenci kısa süre içinde servis aracından çıkarıldı. Servis şoförü ve görevli hostes hakkında idari işlem başlatıldı.

Abone ol

"Okul servislerinde unutulan çocuk" haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kötü haber bu kez Tekirdağ'dan geldi. 6 yaşındaki bir öğrenci, serviste unutuldu. Neyseki bu kez korkulan olmadı...

Tekirdağ Atakent İlkokulu ana sınıfı öğrencisi E.K bindiği servis aracında uyuya kaldı. Okuldaki öğretmenler E.K'yı derste göremeyinde şüphelendi. Durumu okul yönetimi ve ailesine bildirdi.

Okulda çocuğu arayan öğretmenler çocuğun servis aracında kaldığını belirledi. 6 yaşındaki E.K kilitli servis aracından kurtarıldı.

Servis şoförü ve görevli hostes hakkında idari işlem başlatıldı.

Öte yandan Ağustos ayında İzmir'de servis aracında unutulan 3 yaşındaki A.Ş, havasızlıktan hayatını kaybetmişti.

Kocali Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda ise 9 yaşındaki M.Y, sınıfta oyun oynarken dengesini kaybederek düştü. Yıldırımın başına sıranın kenarında bulunan çanta asma kancası saplandı.

İtfaiyenin kancayı kesmesinin ardından öğrenci tedavi için hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ulusal.com.tr

Isparta'da elma hasadı başladı Yurt Çanakkale'de kaçak içki operasyonu Yurt Meteoroloji'den uyarı! 7 Ekim Cumartesi ve 8 Ekim Pazar hava durumu Yurt İstanbul'da sıcaklık düşüyor, sağanak geliyor (6 Ekim Cuma İstanbul hava durumu) Yurt