Türkiye 1 Mayıs'a hazır!

Türkiye yarın 1 Mayıs İşçi Bayramı'na kilitlenecek. Emekçiler, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yurdun dört bir yanında meydanları şenlendirecek. İşçiler, taşeronlaşmadan, iş cinayetlerine; asgari ücretten, kiralık işçiliğe bir çok konudaki taleplerini 1 Mayıs meydanlarından haykıracak.

Abone ol

İşçilerin, emekçilerin bayramı 1 Mayıs'a saatler kaldı. İşçiler, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yurdun dört bir yanında meydanlara inecek. Taşeronlaşmadan iş cinayetlerine; asgari ücretten kiralık işçiliğe bir çok talebini hükümete iletecek.

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri de işçileri yalnız bırakmayacak. Gençler, Moda İlköğretim Okulu önünde buluşarak işçilerin bulunduğu alana gelecek.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de işçilerle birlikte yürüyecek.

İzmir'deki 1 Mayıs hazırlıkları da tamamlandı. Buradaki 1 Mayıs kutlama adresi ise Gündoğdu Meydanı olacak. Türk-İş,KESK ve DİSK bu alanda İşçi Bayramını kutlayacak.

Haber: Hatice Kara-Çağla Akkuş

Kamera: Şengül Derin-Akın Kara-Sabri Kara

ulusalkanal.com.tr

Sanatçılardan 1 Mayıs açıklaması Ekonomi İl İl 1 Mayıs kutlamaları Ekonomi DİSK'ten 1 Mayıs açıklaması Ekonomi Ankara'da çok sayıda işçi gözaltına alındı Ekonomi