Türk Bayrağı'nı indiren kişi vuruldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da karakolun önündeki Türk Bayrağı'nı indirmek isteyen bir kişi polis tarafından bacağından vuruldu. "Kürtlere özgürlük" sloganı ile bayrağı indirmeye çalıştığı öne sürülen 28 yaşındaki A.U.'nun 15 gün önce Muş'tan İstanbul'a geldiği belirtildi.

Abone ol

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yeni bir bayrak indirme olayı yaşandı. 28 yaşındaki A.U. karakolun önündeki bayrağı indirmek isteyince polis tarafından bacağından vuruldu.

15 gün önce Muş'tan İstanbul'a geldiği öğrenilen A.U. Gaziosmanpaşa'da özel bir hastanenin önündeki bayrağı indirdi.

PKK sempatizanı olduğu iddia edilen A.U.'nun sürekli olarak bölücü örgüt lehine sloganlar attığı belirtildi.

A.U. daha sonra hastane yakınında bulunan polis karakolunun bahçesine yöneldi. Karakol önündeki bayraklardan birini indiren şahış ikinci bayrağı indirmek için diğer direğe yöneldi.

Polis önce biber gazı ile müdahale etti, ancak A.U.'yu engelleyemedi. A.U. ikinci bayrağı indirmek isterken polis tarafından bacağından vuruldu. Vurulan A.U.'ya çevredeki yurttaşlar yoğun tepki gösterdi. A.U. daha sonra sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz basın mensuplarına bilgi verdi.

İndirilen bayrak ise polis ekipleri tarafından yeniden göndere çekildi.

ulusalkanal.com.tr

CHP'den üçüncü imza da geldi Gündem Birkaç ay içinde bunlar olacak! Gündem Başbakan'a 402 yeni danışman Gündem Emine Ülker Tarhan'a bir destek daha! Gündem