ODTÜ'den suç duyurusu

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in, ODTÜ öğrencilerinin isimlerini Beyaz TV ekranlarında açıklayarak hedef göstermesine tepkiler gecikmedi. ODTÜ öğrencileri, Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Öğrenciler Ankara Adliyesi önündeki eylemde Beyaz tv provakasyonuna da maruz kaldı.

Abone ol

Önce “ODTÜ’de namaz kılan öğrencilere saldırdılar” yalanı ortaya atıldı.

Ardından da Melih Gökçek’in Oğlu Osman Gökçek sahibi olduğu Beyaz TV’de olayları çıkarttığını iddia ettiği öğrencilerin isimlerini verdi.

ODTÜ öğrencilerinin hedef alınmasına tepkiler gecikmedi.

Öğrenciler Osman Gökçek hakkında Ankara Adliyesine suç duyurusunda bulundu

Öğrenciler adına konuşan Derya Koca ODTÜ’de “namaz kılanlara saldırdılar” yalanı üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldığını belirtti.

Öğrenciler açıklamanın ardından Beyaz TV provokasyonuna maruz kaldı.

Beyaz TV muhabiri öğrencilere, “ODTÜ’de namaz kılan öğrencilere saldırıldı. Çivili sopalarla saldırdılar. Onlar hakkında suç duyurusunda bulunacak mısınız? şeklinde sorular yöneltti.

Bu sorulara tepki gösteren ODTÜ’lüler ise, “Namaz kılanlara kimse saldırmadı. Kabataş yalanı gibi bu olayda da yalan haberler yapıyorsunuz” diye cevap verdi

Haber: Emek Kaynak

ulusalkanal.com.tr

Ankara zehir soluyor! Gündem Yeni anayasa girişimine tepki Gündem Kılıçdaroğlu operasyonları hedef aldı Gündem Genelkurmay Başkanlığı son sayıyı açıkladı Gündem