Savaş tezkeresine hayır!

Meclis'te AKP'ninm savaş tezkere görüşmeleri, meclis önünde dışarda kardeşlik buluşması vardı. CHP Milletvekilleri, İşçi Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Gençlik Birliği, Birleşik Kamu iş, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Vardiya Bizde Platformu üyeleri savaş tezkeresine hayır dedi.

Abone ol

ADD Genel Sekreter Yardımcısı Öner Tanık, AKP Hükümeti'nin savaş çığırtkanlığına tepki gösterdi.

İşçi Partisi Ankara İl Sekreteri Gökalp Çiftçioğlu, ayağa kalkan milletin, paketten ve tezkereden korkmadığını belirtti.

TGB GYK Üyesi Güldane Pekdoğan da “Gençlik, Mehmetciğin Coniye kalkan olmasına izin vermeyecek” sözleriyle tezkereye tepki gösteridi.

CHP Milletvekilleri Dilek Akagün Yılmaz ve Gürkut Acar da AKP’nin gericilik ve bölücük paketine ve savaş tezkeresine izin vermeyeceklerini dile getirdiler.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Tutoğlu da Türkiye’nin savaşa ayıracak ekonomisinin olmadığını söyleyerek, emekçilerin savaş istemediğini iletti.

Açıklamaların ardından, grup andımızı okudu.

ulusalkanal.com.tr

Sahte üyeliğe hapis Gündem El Kaide tehdit ediyor Gündem İşte Ulusal'ı kapatma girişimine yurttaşların yanıtı Gündem Gazetecilere Twitter sorgusu Gündem