800’ü aşkın Çin firması China Homelife Turkey fuarına katılacak

Çinliler Haziran ayında İstanbul’a akın edecek. Bu yıl 3. kez kapılarını açacak olan Chine Homelife Turkey Fuarı'nda 800’ü aşkın Çin firması, 50 binin üzerinde ürünüyle görücüye çıkacak. İzmir’de düzenlenen tanıtım toplantısında fuara katılım çağrısı yapıldı, Çin ile Türkiye arasındaki ticari ilişkiler ve kültürel paydaşlık konuşuldu.

Abone ol

China Homelife Turkey Fuarı bu yıl 3.kez kapılarını İstanbul’da açıyor

Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla 2-4 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Fuarda 800 Çin firması 50 binin üzerinde ürünü Türkiye’ye getirecek. Ayrıca fuar Avrasya bölgesinin en önemli ticaret platformu olarak gösteriliyor.

Hem Türkiye’de hem de Avrasya bölgesindeki girişimciler ve yatırımcılar açısından çok önemli fırsatlar taşıyan fuar, İzmir’de basına tanıtıldı.

Fuarda tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, gıda, ev tekstili, inşaat malzemeleri, elektrikli ev aletleri, mobilya ve hediyelik eşya gibi ürünleri bulmak mümkün olacak.

Meorient Uluslararası Fuarcılık Anadolu Ziyaretçi Koordinatörü Eser Mutlu, fuarın Türkiye ekonomisine katkılarından söz etti.

Mutlu, Türkiye ve Çin ilişkilerinin önemine dikkat çekti.

İpek Yolunu hatırlatan Mutlu, Çin’in dünya ülkeleri üzerindeki etkinlik alanının giderek genişlediğini söyledi.

Haber: Belma Yücel

Kamera: Akın Kara

ulusalkanal.com.tr

Yerleşim alanlarındaki SİT'in kaldırılması için tabutlu eylem yapıldı Yurt Yerleşim alanlarındaki SİT'in kaldırılması için tabutlu eylem yapıldı Yurt Telefonda 'orayı patlatacağım' deyince polis alarma geçti Yurt Telefonda 'orayı patlatacağım' deyince polis alarma geçti Yurt