Darbe komisyonu, AKP'ye Fethullah Gülen'le 12 AKP milletvekilinin çektirdiği fotoğrafı sordu

FETÖ'cü Darbe Girişimin Araştırma Komisyonu, AKP'ye Fethullah Gülen'le 12 AKP milletvekilinin çektirdiği fotoğraf soruldu. Gülen'le vekillerin bir araya gelmesinin bir AKP programı olup olmadığı sorusu da iletildi. Komisyon, AKP'li belediye başkanları Melih gökçek ve Kadir Topbaş ile CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a da sorular gönderdi.

Abone ol

4 Ocak itibarıyla çalışmalarına son veren FETÖ'cü Darbe Girişimin Araştırma Komisyonu'ndan AKP'ye dikkat çeken sorular gönderildi.

İktidar partisine, Amerika'nın Pensilvanya kentinde aralarında AKP Grup Başkanvekili İlknur İncegözü'nün de yer aldığı 12 AKP'li vekilin Fethullah Gülen'le çektirdiği fotoğraf karesi hatırlatıldı.

Fotoğrafın çekildiği programın bir AKP'nin parti etkinliği olup olmadığı, hangi tarihlerde düzenlendiği soruldu.

Komisyon, AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a da FETÖ'yle ilgili sorular iletti.

Melih Gökçek'e gönderilen sorular arasında eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Gökçek, Ankara'yı paralel yapıyı parsel parsel satmıştır" sözlerinin sorulmaması dikkat çekti.

Kadir Topbaş'a ise 15 Temmuz olayı sırasında ABD’de bulunmasına ilişkin soru yöneltildi.

Soru gönderilen bir diğer isim ise CHP'li Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar oldu.

Hazinedar'a FETÖ'ye para yardımı yapıp yapmadığı, 17-25 Aralık olaylarından sonra terör örgütüyle ilişki kurup kurmadığı soruldu.

ulusalkanal.com.tr

Gençler PÖH olmak istiyor Gündem "Martı" projesi çalışmaları protesto edildi Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten İncirlik Üssü açıklaması Gündem Avcılar'dan örnek proje Gündem