75 IŞİD’li öldürüldü!

Irak'ın Selahattin ve Anbar kentlerinde IŞİD'e yöneli hava ve kara operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda, 75 IŞİD militanı öldürüldü. Ölenler arasında örgütün lider kadrosunda yer alan yabancı uyrukluk kişilerin de bulunduğu iddia edildi

Abone ol

Irak'ta IŞİD'e yönelik operasyonla hız kazandı. İki ayrı kentte düzenlenen operasyonlarda 75 terörist öldürüldü.

Irak Savunma Bakanlığı, Selahattin kentinin 70 kilometre kuzeyinde yer alan El Mishek Köyü ile Makhul dağları bölgesinde IŞİD'e ait kamplara havadan operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bu operasyonda terör örgütünün 7 kampı yok edildi. En az 30 terörist de öldürüldü.

Irak Federal Polis Komutanı General Raid Cevdet de, IŞİD üyesi 3 yabancı uyruklu keskin nişancının Selahattin'in Beyci kentinde öldürüldüğünü açıkladı.

Öte yandan Felluce'ye bağlı El Gurme kasabasında da operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 IŞİD'linin öldürüldüğü 1'nin yaralandığı, örgüte ait 3 bina ile doçka destekli bir aracın da yok edildiği kaydedildi. El Khalidiye bölgesinde ise IŞİD'e ait 13 zırhlı araçtan oluşan bir konvoy hava operasyonunda vuruldu. Konvoyda bulunan 25 terörist öldürüldü.

ulusalkanal.com.tr

İsviçre'den Suriye ile ilgili kritik karar Dünya Pakistan’da sıcaklar yüzlerce kişinin ölümüne neden oldu Dünya Bir tekne faciası daha: Çok sayıda ölü var Dünya Suriye İçişleri Bakanı teröre karşı bölge ülkelerine ''stratejik işbirliği'' çağrısı yaptı Dünya