Son dakika haberleri... Antalya açıklarında deprem (15 Mart 2020 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler)

Antalya Kumluca açıklarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 24 kilometre olarak açıklandı.

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 20:24'de Antalya Kumluca açıklarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 24 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.1, derinliğini ise 28 kilometre olarak açıkladı.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Koronavirüs toplantısı sona erdi! Yeni kararlar açıklandı Gündem Esra Elönü'nün babası Umre ziyaretinin ardından hayatını kaybetti! Ölüm nedeni koronavirüs mü? Gündem Sarp Sınır Kapısı yolcu trafiğine kapatıldı Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Umreden gelen kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı Gündem