Son dakika haberleri! Çankırı'da deprem oldu! Yine Ankara'yı sallayan bir deprem meydana geldi! AFAD'dan açıklama (14 Eylül 2019 Cumartesi AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler)

Son dakika haberlerine göre, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 09.00'da yerin 5 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Ankara'dan da etkili şekilde hissedildi. Depremi hisseden binlerce vatandaş, sosyal medya hesaplarından o anları anlatan mesajlar paylaştı. Vatandaşlar, art arda iki depremin meydana geldiğini belirtti. AFAD verilerine göre, Çankırı Çerkeş'te saat 14.46'da yerin 7 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi

Abone ol

Kandilli Rasathanesi'nin son dakika verilerine göre, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, saat 09.00'da oldu.

Bilgilere göre, yerin 5 kilometre derinliğinde olan büyük deprem, Ankara'da da etkili şekilde hissedildi.

Vatandaşlar, art arda iki depremin meydana geldiğini belirtti.

SOSYAL MEDYADA MESAJ YAĞDI

Depremi hisseden binlerce vatandaş, o anları anlatan mesajlar paylaştı. Deprem paylaşımı yapan kullanıcıların çoğu, depremin Ankara'da olduğunu aktardı.

5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 09.03'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD tarafından deprem sonrası yapılan açıklamada gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

ÇANKIRI'DA BİR DEPREM DAHA

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 11.31'de yerin 1.8 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD verilerine göre, Çerkeş'te saat 14.46'da yerin 7 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesive Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

İSU Gebze su kesintisi! Kocaeli Gebze ve Çayırova'da sular ne zaman gelecek Yurt Şehir Hatları'ndan 24 saat kesintisiz vapur seferleri Yurt Son dakika! Çankırı Valisi ve Çerkeş Belediye Başkanı'ndan deprem açıklaması Yurt İzmir'de tabancayla vurulan Engin A. hayatını kaybetti Yurt