Yine olmadı Cimbom

Abone ol

Euroleague'deki temsilcilerimizden Galatasaray, Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına 85-83 yenildi.

Turkish Airlines Euroleague'de sezonun ikinci maçında Galatasaray galibiyetle tanışamadı sahadan yenik ayrıldı.

Euroleague'de ilk hafta CSKA Moskova'ya evinde yenilen Sarı kırmızılı ekip ikinci maçında Kızılyıldız'a yenildi. Austin Daye'nin 24 sayı 6 ribauntla yıldızlaştığı maçın üçüncü çeyreğinde 15 sayı geriye düşmesine rağmen maça ortak olan ve maçın son saniyelerinde 3 sayı öne geçmesine rağmen temsilcimiz üstünlüğünü koruyamadı.

Maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk periyodu 30-17 önde kapattı.

İkinci çeyrekte işler tam tersine döndü ve Sırp ekibi oyunun kontrolünü eline alarak devre arasına 47-47 gitmeyi başardı.

Üçüncü çeyrektede oyunu elinde tutan Misafir ekip, farkı bir ara 15 sayıya kadar çıkardı. Galatasaray'ın ABDli yıldızı Austin Daye'nin bulduğu sayılar sarı kırmızı ekibi kurtaramadı ve son çeyreğe 2 farkla 69-67 gitti.

Son çeyreğe fırtına gibi başlayan Galatasaray Odeabank Sinan Güler'in asisleri ve 7 numara formalı Tylus Alex'in sayıları ile son dakikalara 3 sayı önde girdi. Kızılyıldız'ın aldığı teknik mola sonrasında hücumda etkili olan konuk ekip sahadan 85-83 galip ayrıldı.

Üst üste ikinci mağlubiyetini alan Sarı Kırmızılı ekip üçüncü maçında Maccabi Fox Tel Aviv deplasmanına gidecek.

Mesut Törün

ulusalkanal.com.tr

Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Spor Çaykur Rizespor evinde kazandı Spor Osmanlıspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı Spor Rafting A Milli Takımı Dubai Yolcusu Spor