Türkiye'nin beklediği görüşme sona erdi

Koalisyon görüşmeleri kapsamında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli biraraya geldi. Saat 14. 21'de başlayan görüşme 2 buçuk saat sürdü

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sona erdi.

Başbakan Davutoğlu, MHP Lideri Bahçeli’yi Meclisteki makamında ziyaret etti. Davutoğlu’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik eşlik ederken, Bahçeli’ye ise Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın eşlik etti. Koalisyon ve erken seçim konularının masaya yatırıldığı görüşme 2 saat 27 dakika sürdü. Davutoğlu, görüşme sonrasında gazetecilerin soruları üzerine “Gerekli açıklama yapılacak” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklamayı 17.30'da yapacak.

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan sonra açıklama yapacak.

FARUK ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Koalisyon görüşmesi sonrası heyetteki Faruk Çelik önemli bir açıklama yaptı. Çelik, "Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak." ifadesini kullandı.

Muhtarlardan PKK'ya tepki Gündem Askeri helikoptere saldırı Gündem Türkiye PYD ile işbirliği yapacak mı? Türk diplomatik yetkililerinden açıklama Gündem Kurban fiyatları belli oldu Gündem