Usta gazeteci Atılay Kayaoğlu hayatını kaybetti

Son yıllarını Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçiren ve iki hafta önce tedavi için İstanbul' a götürülen ünlü gazeteci Atılay Kayaoğlu saat 16.30 sıralarında İstanbul'daki evinde yaşamını yitirdi.

Abone ol

Hayat gazetesinde çalıştıktan sonra yaklaşık 38 yıl Hürriyet gazetesinde foto muhabirliği ve spor muhabirliği yapan evli ve bir çocuk babası Atılay Kayaoğlu bugün 73 yaşında yaşamını yitirdi.

Emekli olduktan sonra yaklaşık 7 yıl önce Bodrum'un Bitez mahallesine yerleşen ve iki yıl önce yakalandığı böbrek ve karaciğer kanseri hastalığı nedeniyle Şubat ayının ortalarında Bodrum'daki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ardından İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne nakledilen ve bir hafta öncede evine gönderilen Kayaoğlu bugün saat 16.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

EŞİNDEN AÇIKLAMA

Eşi Bahar kayaoğlu, DHA muhabirine yaptığı açıklamada "Atılay'ın sağlık durumu son günlerde iyice ağırlaşmıştı. Ama o asla kendisini ağır hissetmiyordu. Hastanede iken bile hadi eve gidelim diyordu, ablasının evine geldik, şu anda Etilerdeyiz. Yanında sürekli bir hemşire ve doktoru vardı, son nefesini yitirirkende yine gerekli müdahaleler yapıldı ancak kurtaramadık, çok üzgünüm" dedi.

Kayaoğlu 'nun cenazesinin Cuma günü toprağa verileceği belirtildi.

Nutuk okumayan kalmasın kampanyası sürüyor Gündem Binlerce Türkmen meydanlara indi, kararı protesto etti Gündem Almanya'daki Fetullahçı yapılanma: Federal Başsavcılık soruşturma başlattı! Gündem TLB Üyesi Emre Vurmaz, YGS'de derece yaptı Gündem