Davutoğlu, Cuma'ya giderse...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma namazını kılmak için bir gün önce polis klübesine saldırı girişimiyle gündeme İstanbul Dolmabahçe Sarayı'ndaki Sinan Paşa camisini seçti. Davutoğlu'nun namaz kılacağı caminin minaresine keskin nişancı, yürüdüğü caddelere özel harekatçılar yerleştirildi. Gazeteciler de görüntü almakta zorlandı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma namazını kılmak için bir gün önce polis klübesine saldırı girişimiyle gündeme İstanbul Dolmabahçe Sarayı'ndaki Sinan Paşa camisini seçti. Davutoğlu'nun namaz kılacağı caminin minaresine keskin nişancı, yürüdüğü caddelere özel harekatçılar yerleştirildi. Gazeteciler de görüntü almakta zorlandı. Bir gün önce İstanbul Dolmabahçe Sarayı, polis kulübesi saldırı girişimiyle gündeme gelmişti. Davutoğlu da bir gün sonra Cuma namazı için Dolmabahçe'deki Sinan Paşa camisini seçti.

Başbakanlık ofisinden çıkan Davutoğlu, yürüyerek camiye gitti. Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu eşlik etti.

Caddede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Minareye keskin nişancılar yerleştirildi. Gazeteciler bile görüntü almakta zorlandı.

Cuma namazından sonra da Başbakanlık Ofisi'nda azınlık temsilcileriyle bir araya geldi.

ulusalkanal.com.tr

Yapmayanlar için son tarih: 31 Mart! Gündem “Varlığımızı Cumhuriyete borçluyuz" Gündem F-Tipi artık ''tehdit'' Gündem Şike kumpasına soruşturma Gündem