Kepçe fiber kablosunu kopardı, Ulusal Kanal da dahil 20 kanalın yayını kesildi!

Ankara'da yol çalışması yapan bir kepçe fiber kablosunu kopardı, Ulusal Kanal'ın da aralarında olduğu 20 televizyonun yayını kesildi. Sorun yaklaşık 5 saat sürdü. Benzer bir kesinti 16 Şubat 2016'da da yaşanmıştı.

Abone ol

Ulusal Kanal, Halk Tv, Kanal B gibi kanallarında aralarında bulunduğu 20 kanalın dün akşam yayını kesildi.

Ekranları kararan 20 televizyonun da misyon kanalları olması sosyal medyada infial yarattı.

Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan bir kepçe, TürkTelekom'un Türk Telekom'un VPN üzerinden Gölbaşı Yerleşkesi'ne giden fiber hattını kopardı.

Bir kepçe darbesi ile 20 televizyon kanalının yayını gitti. 19:43'de giden yayın 5 saat sonra tekrar düzeldi.

Ulusdal Kanal'ın yayınının kesilmesine ilişkin Türksat'tan yapılan resmi açıklamada sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu belirtildi

TÜRKSAt'tan Açıklama: KESİNTİ TÜRK TELEKOM KAYNAKLI

Türk Telekom VPN üzerinden Gölbaşı Yerleşkemize gelen fiber hattın kopması sonucu yayınlarınızda kesinti yaşanmaktadır. Yaşanan kesintiler TÜRKSAT kaynaklı olmayıp, Türk Telekom Fiber Hattından kaynaklanmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin mağdur olmaması için Türk Telekom yetkilileri ile iletişime geçilerek, yayın kesintisi takip edilmektedir.

Ulusal Kanal yayını yine aynı gerekçeyle 16 Şubat 2016'da kesilmişti.

16 Şubat 2016'da aynı şekilde yayınımız kesilmişti...

Yayınımızı YouTube üzerinden izleyebilirsiniz

Ulusal Kanal 5-11 Haziran yayın akışı Medya Figen Genç türkü sırasında gözyaşlarını tutamadı Medya Sözcü gazetesi soruşturmasında yeni gelişme Medya Çağatay Akman'ın şarkısının Youtube'dan neden kaldırıldığı belli oldu Medya