Belediye işçileri yıkılan binanın altında kaldı: Yaralılar var!

Belediye işçileri yıkılan duvarın altında kaldı. Aydın'da yaşanan kaza sonucu 1 işçi öldü, 3'ü ağır 5 işçi yaralandı. Bir kötü haber de Afyon'dan geldi

Abone ol

Çalışmalar sırasında duvar yıkıldı, işçiler beton blokların altında kaldı. Aydın'daki olayda 1 işçi hayatını kaybederken 5 işçi de yaralandı.

Olay, Aydın’ın Didim ilçesinde dükkan olarak kullanılan 2 katlı binanın yıkım çalışması sırasında yaşandı. Ekipler, Didim Belediyesi’nce yürütülen “Altınkum’u Güzelleştirme ve Sağlılıklaştırma Projesi” kapsamında yıkım çalışması yapıyordu.

Belediye ekipleri, kaçak olması nedeniyle iki katlı binanın yıkımı için çalışmaya başladı. Bu sırada duvar işçilerin üzerine yıkıldı. Göçük altında kalan işçi Levent Bakay hayatını kaybetti, 3'ü ağır 5 işçi de yaralandı.

İşçilerin tedavisi devam ederken, Bakay’ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Bir kara haber de Afyon'dan geldi. Bir inşaat işçisi, çalıştığı şantiyede asansör halatının kopması sonucu yaklaşık 30 metre yüksekten aşağı düşerek ağır yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

Araba alım-satım yapanlar dikkat! İnanılmaz dolandırıcılık yöntemi! Yurt Karabük'te heyelan: Şimdi bize yazık değil mi? Yurt Meteoroloji'den Ege Denizi için kuvvetli fırtına uyarısı Yurt İstanbul'da 5 ilçede elektrikler kesilecek Yurt