Vatan sağolsun...

Türkiye şehitlerini uğurladı. Diyarbakır, Bitlis ve Şırnak'taki operasyonlarda şehit olan polis ve askerlerimiz için Giresun, Tokat, Kırşehir, Ankara ve Zonguldak'ta törenler düzenlendi. Törenlere on binlerce yurttaş katıldı.

Abone ol

Giresun, Tokat, Kırşehir, Ankara ve Zonguldak... Türkiye şehitlerini son yolculuğuna uğurladı.

Jandarma Uzman Çavuş Birkan Gündüz... Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda şehit olan Gündüz için memleketi Giresun'da tören düzenlendi. Giresunlular şehidini cadde ve sokaklara astıkları Türk bayraklarıyla karşıladı. 25 yaşındaki Birkan Gündüz'ün Bayhasan Köy'ünde aile mezarlığına defnedildi.

Jandarma Uzman Çavuş Eren Kılıç Bitlis'te şehit olmuştu. Eren Kılıç için tören Ankara Kocatepe camiinde düzenlendi. Törenin ardından Eren Kılıç, Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

Uzman Çavuş Gökhan Ünaldı Şırnak'ta devriye sırasında PKK'nın hain saldırısında şehit olmuştu. Şehit Uzman Çavuş'u memleketi Kırşehir'de binlerce yurttaş karşıladı. İkinci pazar alanında yapılan törenin ardından, Gökhan Ünaldı Rişvan Köyü mezarlığına defnedildi.

PKK'lıların kalleş saldırılarında şehit olan 47 yaşındaki Özel Harekat Polisi Atilla Güneş memleketi Tokat'ın Pazar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Eşi Sibel Güneş "Eşimle gurur duyuyorum" sözleriyle uğurladı şehidini. Güneş'in Türk bayrağına sarılı naaşı Menteşe Köyü mezarlığına defnedildi.

Bitlis şehidi Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi. Hemşehrileri şehit Çakar'ı "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganlarıyla karşıladı. 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde kahrolsun PKK sloganları atıldı.

ulusalkanal.com.tr

Sürücüler dikkat! 88 lira cezası var! Gündem Davutoğlu: Okul ve cami yakan bir avuç eşkiya gerekli cevabı alıyor, alacaklar Gündem AYM'den ret Gündem Sabri Uzun: Olay gününe ait yeni kamera kayıtları delil olarak önümüze gelebilir Gündem