Kim Milyoner Olmak İster'de konsept değişikliği! Arda Ayten joker koltuğunda oturacak

ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de değişikliğe gidildi. Seyirci jokeri kaldırıldı onun yerine uzmana sor jokeri geldi. Uzman ise yarışmada 1 milyon lira kazanan Arda Ayten olacak. Peki Arda Ayten kimdir?

Abone ol

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programında yer alan ve her yarışmacıya tanınan seyirciye sor jokeri, uzmana sor jokeri olarak değiştirildi.

Daha önce programa katılan ve 1 milyon lirayı kazanan Arda Ayten programın kadrosuna katılarak uzman koltuğunda oturacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'nde okuyan Arda Ayten, senede 150 kitap okuduğunu anlatmıştı.

Arda Ayten, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, "Sorumluluğu büyük, ancak ne yalan söyleyeyim aşırı keyifli. Her yarışmacıda bir dolu yeni şey öğreniyor insan. On iki sorudan çok daha fazlasının sorulacak olması hoş. Elbette her soruyu bilmek imkansız. Ancak öğrenmek mümkün olabilir. Ve bu ihtimal beni mutlu ediyor. Ayrıca küçük de olsa milyonluk soruyla yeniden karşılaşma ihtimalim doğmuş oldu. Bence milyonluk bir ihtimal ama eğer başıma gelirse gerçekten enteresan olacak" açıklamasında bulundu.

ulusal.com.tr

Müge Anlı artık yayınlanmayacak mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ara mı verildi? Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Medya Survivor eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor’da ünlüler takımı eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayı isimleri… Medya Rashi'den Gopi'ye büyük oyun! Masum 15. bölüm fragmanını izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 6 Nisan Pazartesi Masum özet… Medya Thapki ve Bihaan kazanıyor! Aşk Bir Rüya 48. yeni bölümde neler olacak? 6 Nisan Pazartesi 2020 Aşk Bir Rüya 48. bölüm fragmanı izle… Medya