31 Ekim 2019 Perşembe EYT son durum! CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den emeklilikte yaşa takılanlar EYT açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, canlı yayında değerlendirmelerde bulundu. Özel, emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerin mağduriyeti ile ilgili konuştu

Abone ol

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Habertürk TV'de emeklilikte yaşa takılanlarEYT konusunda değerlendirmelerde bulundu.

CHP'li Özel şunları söyledi:

"Önce sayın Erdoğan'a söyleyelim. 50 yaşında emeklilik olmaz diyor ya. Sayın Erdoğan siz kaç yaşında emekli oldunuz? Cevap veriyorum. Kendisi 46 yaşında emekli oldu. 46 yaşında milletvekilliğinden emekli oldu. Sayın Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yanında milletvekilliği emekli maaşı alıyor musunuz? Alıyor, iki maaş alıyor.

EYT'ye iki eleştirisi var beyefendinin. Bir, çok erken diyor 50. Kendisi 46'da olmuş. İki, bunlar daha sonra başka iş bulurlarsa çift dikiş olur diyor. Kendisi de çift dikiş sarayda etrafında bulunan herkes de çift dikiş. Bu, AKP'nin meseleyle ilgili sorumluluğu ve sorumsuz dili, hakkaniyetsizliği.

Bir de MHP'nin var. Bakın, 24 Haziran 2018 seçimlerinde bütün partiler halkımızdan oy istediler. Meclis'e 9 siyasi parti girdi. Bunların üzerinde en çok uzlaştığı konu, emeklilikte yaşa takılanlar. AK Parti hariç geri kalan bütün partilerin sözü, emeklilikte yaşa takılanlardı."

ulusal.com.tr

31 Ekim 2019 Perşembe EYT son durum! Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan emeklilikte yaşa takılanlar EYT ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması Ekonomi 31 Ekim 2019 Perşembe EYT son durum haberi! Emeklilikte yaşa takılanlar EYT sorununun nasıl çözülebileceğini açıkladı Ekonomi Son dakika haberleri... MHP'den emeklilikte yaşa takılanlar EYT için bu öneride bulundu Ekonomi Mustafa Destici'den son dakika emeklilikte yaşa takılanlar EYT açıklaması Ekonomi