Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Davutoğlu’nu kapının önüne koydu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Avrupa Birliği’ne "Terör tanımını daraltın diyorlar. Biz yolumuza sen yoluna" restine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dan tepki geldi. "Şartlara uymayacaksan niye imzaladın" diyen Kılıçdaroğlu "Ortadoğu’nun parçası olmak istemiyoruz" diye konuştu. Avrupa Birliği, vize serbestisini kabul etmek için Türkiye’den terörle mücadele yasasını değiştirmesini istemişti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Avrupa Birliği ile ilgili bu sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimler Birimi'nin düzenlediği Belediye Başkanları toplantısının açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevinden ayrılmasıyla ilgili yine Erdoğan’a yüklendi.

Erdoğan’ın başkanlık için bu kavgaları çıkardığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Sen memleketin başına bela mısın?” diye sordu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a "baş bölücü" benzetmesi yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Davutoğlu'nun eline ne olduğu açıklandı Gündem Davutoğlu'nun eline ne olduğu açıklandı Gündem Erdoğan’ın AB’ye karşı sert sözleri Avrupa basınında büyük yer aldı Gündem Davutoğlu, Erdoğan'a hangi iki isimden rahatsız olduğunu söyleyince "sen git" cevabını aldı Gündem