İsmail Hakkı Pekin Bilkent’te PKK terörünü anlattı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin, demokratikleşme için bölücü terör örgütü PKK’nın ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. Bilkent Üniversitesinde gençlerle buluşan Emekli Korgeneral Pekin “Terör örgütü ortadan kalktıktan sonra siyasi, toplumsal, sosyal, ekonomik tedbirler alınmalıdır” dedi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin Bilkentli gençlerle buluştu, demokratikleşme için “PKK ortadan kaldırılmalıdır” dedi.

Bilkent Politik Düşünce Kulübü Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Pekin, “PKK Terörü ve Demokratikleşme” üzerine bir konferans verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Pekin terörden kaçan yurttaşlara Devletin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Haber: Ali Yağız Baltacı

Kamera: Barış Yurteri

ulusalkanal.com.tr

Ankara'daki saldırıda yaralanan Feyyaz Aydın hayatını kaybetti Gündem PKK'nın kullandığı silahların isimleri açıklandı Gündem Meteoroloji uyardı: Hava sıcaklıkları yarından itibaren 12 derece artacak Gündem Nusaybin'de hain saldırı! Şehit sayısı 5'e yükseldi Gündem