İzmir’de Vatan seferberliği!

İsmet İnönü Sanat Merkez’inde gerçekleşen ‘Vatan İçin Seferberlik Toplantısı’yla Vatan Partisi İzmir’de seçim seferberliği başlattı

Abone ol

İzmir’de İsmet İnönü Sanat Merkez’inde gerçekleşen ‘Vatan İçin Seferberlik Toplantısı’yla Vatan Partisi İzmir’de seçim seferberliği başlattı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Vatan Partisi Genel Saymanı Tugay Şen, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beyazıt Karataş, Vatan Partisi MKK Üyesi Turan Karakaş ve Vatan Partisi İzmir İl Başkanı İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar’ın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıya yüzlerce vatansever de dinleyici olarak katıldı. Seçimlerin AKP ve Vatan Partisi arasında yapılacağını söyleyen Bolluk 7 Haziran seçimlerinde İzmir’e büyük görev düştüğünü ifade etti.

“OYLARI BÖLMEYİN SENARYOSU DEVREYE GİRDİ”

Mart ayı içerisinde internet hariç bin kişinin Vatan Partisi’ne üye olduğunu belirten Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar, “Vatan Partisi’nin güçlenmesi bazı kesimleri telaşa soktu. Oyları bölmeyin senaryosu tekrar devreye girdi. Erdoğan’ı biz getirmedik ama biz götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi MKK üyesi Turan Karakaş ise doğru siyaset bilincine ve seçimleri kazanmak için yapılması gerekenlere değindi. “Doğru siyaset bilincine sahip üyeler yoksa o parti şirkete döner, herkes koltuk sevdasına kapılır” diyen Karakaş, Vatan Partisi’ni diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özelliğin yüksek siyaset bilinci ve onun temelinde yatan antiemperyalist bilinç olduğunu söyledi. Karakaş seçimlerde dikkat edilmesi gerekenleri ise şu şekilde sıraladı: “Planlı siyasi çalışmayla, doğru söylemle, doğru aday seçimiyle, büyük bir mitingle ve sandıklara sahip çıkarak amaca ulaşabilir”

“AYKUTALP AVŞAR’IN TUTSAKLIĞI ONURUMUZDUR”

Daha sonra söz alan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganlarıyla kürsüye çıktı. Konuşmasının başında Erdoğan’a diktatör dediği gerekçesiyle tutuklanan Vatan Partisi Kayseri Öncü Gençlik Başkanı Aykutalp Avşar’a değinen Karataş, “Aykutalp Avşar’ın tutsaklığı hepimizin onurudur” dedi. Daha sonra askeri ve politik konulara değinen Karataş, “Biz askerlerin neden Vatan Partisi’ne üye olduğu soruluyor. Vatan Partisi’nin esas sahibi emekçiler, bizler sadece küçük bir damlayız. İçimizdeki hainlerle savaşırken Atatürk’ün askerleri olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi bu partide ortaya koymak için buradayız” diye konuştu.

“ONLARIN HAZİNE YARDIMI VARSA BİZİM TÜRK MİLLETİMİZ VAR”

Vatan Partisi Genel Saymanı Tugay Şen ise, tüm İzmirlileri seferberliğe çağırdı. Meclisteki üç partiye seçim öncesi hazineden 531 Milyon Türk Lirası verilmesi konusuna değinen Şen, “Vatan Partisi olarak Milli Hükümeti kurduğumuz gün, yurttaşın vergileriyle ödenen bu hazine yardımını kaldıracağız. Meclisteki partilere sesleniyorum, sizin hazine yardımınız varsa bizim Türk Milletimiz var” dedi.

“SEÇİMİ KAZANMANIN SİHİRLİ FORMÜLÜ UMUT”

Vatan Partisi’nin 8 Haziran’dan itibaren iktidara yürüyeceğini söyleyen Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, “Kurultay bir umut ışığı oldu. Seçimi kazanmanın sihirli formülü de budur, umuttur” diye konuştu.

Vatan Partisi olarak daha meclise girmeden bölge ülkelerle barışı sağlamaya başladıklarını belirten Bolluk, “Şimdiden Amerika’yı bölgeden kovmak üzere, terörü bitirmek üzere komşularımızla barışı kurmaya başladık. Hele bir de meclise girersek neler yapacağız” dedi.

Coşkuyla geçen konuşmaların ardından çok sayıda yurttaşa Vatan Partisi rozetleri takıldı.

Hasan Atilla Uğur yurt gezilerine devam ediyor Yurt Manisalı'nın Mermer Ocağı tepkisi Yurt HES eylemi yapan köylülere plastik mermi ve gaz bombası atıldı! Yurt Hurda araçlar kaldırılıyor Yurt