Akit'e bir suç duyurusu daha

10 Kasım'daki 77'nci ölüm yıldönümünde Atatürk'e hakaret eden AKİT Televizyonu hakkında bir suç duyurusu da Atatürkçü Düşünce Derneği İstanbul Şubeleri'nden geldi. Savcılığa başvuran ADD üyeleri, "Atatürk'ün manevi hatırasına basın yoluyla hakaret" suçundan soruşturma başlatılmasını istedi. Başka bir tepkide İzmir'den geldi. Birleşik Kamu-İş '' İktidarın değil Türkiye Cumhuriyeti’nin yargıçları olun ve çifte standart uygulamalarından vazgeçin " çağrısında bulundu.

Abone ol

Atatürk'ün 77'nci ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da AKİT televizyonunun yaptığı yayın tartışma yaratmıştı. "Zulüm 1938'de son buldu" başlığını taşıyan AKİT'in o yayını şikayet konusu oldu.

Atatürk Düşünce Derneği İstanbul Avrupa Yakası Şubeleri, AKİT televizyonu yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Savcılığa başvuran ADD üyeleri Bakırköy adliyesi önünde açıklama yaptı.

Açıklamayı Atatürkçü Düşünce Derneği İstanbul Avrupa Yakası Sözcüsü Ali İlhan Gülek okudu.

ADD üyeleri, "Atatürk'ün manevi hatırasına basın yoluyla hakaret" suçundan soruşturma başlatılmasını istedi.

Akit Tv'ye bir tepkide İzmir'den geldi. Birleşik Kamu-İş temsilcileri Akit Tv hakkında suç duyurusunda bulundu.

Birleşik Kamu-İş İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, yargıçlara seslendi.

ulusalkanal.com.tr

Murat Karayılan'ın "Silvan; Kobani gibidir, yüklenin" çağrısını güvenlik güçleri boşa çıkardı Gündem HSYK Başmüfettişliği: İstanbul Askeri Casusluk davasında sahte belgelerle kumpas kuruldu Gündem Sözde "Ermeni Soykırımı"nı anlatan sergiye bir tepki de Talat Paşa Komitesi'nden Gündem AKP Genel Başkan Yardımcısı: Görüşmek için kırmızı çizgimiz yok Gündem