Deli Yürek Bumerang Cehennemi filminin konusu ve oyuncu kadrosu ve rolleri...

Bugün ATV'de yayınlanan Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Deli Yürek Bumerang Cehennemi tek parça izle...

Abone ol

2001 yılında Osman Sınav tarafından yazılıp yönetilen Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filminin konusu şöyledir; Yusuf Miroğlu, güneydoğunun terör ortamında beraber askerlik yaptığı Cemal'in düğününe katılmak için nişanlısı Zeynep ile birlikte Diyarbakır’a gider. O bölgede saygın bir adamın oğlu olan Cemal'in evlenmesi, Cemal ve müstakbel eşi Leyla’nın aileleri arasında oluşan gerginliğin sona ermesinde etkili olacaktır. Cemal düğün günü vurularak öldürülür. Ve hemen ardından, katil de, düğünde şüpheli bir şekilde öldürülür.

Yusuf, bu olayın ardından çok üzülür ve arkadaşının cinayetinin peşinden gitmeye başlar. Cemal’in, bölgede istikrarı sağlamış olan, barış yanlısı komiserin suikastı hakkında haberdar edildiğini hatırlar. Cemal, bildikleri yüzünden mi öldürüldüğü Yusuf'un aklını kurcalar. Cevaplar arıyan Yusuf'un, tehlikeli bölgede tek başına hareket etmesi zordur bu yüzden askerken komutanı olan Bozo’dan yardım alır.

Yusuf, Bozo’nun radikal tutumlarını her zaman için onaylamasa da, bu bölgede çok fazla oyun oynandığını öğrenmiş olur.

OYUNCU KADROSU

Kenan İmirzalıoğlu (Yusuf Miroğlu), Melda Bekcan (Zeynep), Oktay Kaynarca (Cemal), Selçuk Yöntem (Bozo), Zara (Leyla), Macit Sonkan (Kasap Hasan) Zafer Ergin (Şeref Albay), İştar Gökseven (Doğan), Haluk Kurtoğlu (Mustafa Ağa), Zübeyr Şaşmaz (Celal), Emin Gürsoy (Kuşçu), Nihat Nikerel (Kerim Ağa), Bülent Kayabaş (Karpuzcu), Hikmet Karagöz (Kahveci)

DELİ YÜREK: BUMERANG CEHENNEMİ İZLE

ulusal.com.tr

Asıl şimdi başlıyor! Şampiyon 16. bölüm tamamını izle... Şampiyon 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Pırtımpırt yemeği nedir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şıklara konulan Pırtımpırt nedir? Medya Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan 'Histoloji nedir?' sorusunun cevabı... Medya Cem Yılmaz'dan boykota cevap: Benden sana ekmek çıkmayacağını artık anlasan... Medya