Kerem Bursin noktayı koydu: Bence artık görüşmeye gerek yok

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile ilgili sorulan sorulara son cevabını verdi. Bürsin, "Bu mevzuya girmeye hiç gerek yok. Ben diyeceğimi dedim" dedi.

Abone ol

Habertürk'ün haberine göre; Dün akşam Reşitpaşa'daki bir restaurant çıkışı muhabirlere yakalanan ünlü oyuncuya yine Cem Yılmaz ile ilişkiye başlayan Serenay Sarıkaya hakkında sorular soruldu.

Bürsin, Sarıkaya ile karşılaşırsa selam verip vermeyeceğini sorunca, "Neden selam vermeyeyim? Diyeceklerim bu kadar. Sakıza dönmesin bu olay" diyerek tepki gösterdi.

Oyuncuya ortak köpeklerinin ne olacağı sorulunca da, "Bu mevzuya girmeye hiç gerek yok. Ben diyeceğimi dedim. O yüzden bir şey söylemeye gerek yok artık. Bir tanesi benim, bir tanesi onun. Bir şekilde o çözümlenecek. Bence artık görüşmeye gerek yok. Bu konunun da artık devam etmesine gerek yok" dedi.

Kerem Bursin bu yaz Hande Erçel'le "Sen Çal Kapımı" adlı romantik komedi dizisini çekmeye hazırlanıyor.

ulusal.com.tr

Bircan Bali bebeğinin cinsiyetini balonla açıkladı Yaşam Sevgilisinin eşi Ece Erken'i ifşa etti: Gece yarısı arabalara saldırdı Yaşam Christiano Ronaldo koronavirüse mi yakalandı? Ronaldo ve ailesi karantina altında... Yaşam Hollywood yıldızı Tom Hanks ve eşi koronavirüse yakalandı Yaşam