İstanbul'da yarın mitingde 14 binin üstünde polis görev yapacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "24 Mart 2019 Pazar Günü İstanbul’da Fatih ilçemiz Yenikapı semtinde Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenecek yerel seçim mitingi ile Bakırköy İlçemiz Pazar Alanında yapılacak “Nevruz” konulu açık yer toplantısı nedeniyle geniş çaplı güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır" denildi

Abone ol

İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"24 Mart 2019 Pazar Günü İstanbul’da Fatih ilçemiz Yenikapı semtinde Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenecek yerel seçim mitingi ile Bakırköy İlçemiz Pazar Alanında yapılacak “Nevruz” konulu açık yer toplantısı nedeniyle geniş çaplı güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır.

Miting ve açık yer toplantısında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzün Asayiş, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Trafik, Koruma, Deniz Güvenliği, Bomba İmha, İstihbarat, Güvenlik, Önleyici Hizmetler, Güven Timleri, Havacılık, şubelerinde görevli toplam 14.433 polis memurumuz görev yapacaktır.

Ayrıca Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı 1 adet fırkateyn, 3 adet sahil güvenlik botu ve 2 adet kıyı emniyeti botu denizden güvenlik hizmeti verecektir.

Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için kapatılan ve planlanan alternatif güzergahlar aşağıya çıkarılmıştır."

ulusal.com.tr

2019 kıdem tazminatlarından kesilen gelir vergilerin ücret iadesinde son dakika gelişmesi! Zaman aşımına dikkat! İkale sözleşmesi nedir? Erhan Nacar kimdir Gündem PA edu bekçi alımı başvuru! Bekçi olmak için neler gerekiyor? 2019 bekçi maaşları ne kadar! Kimler bekçi olabilir? Bekçi alımı ne zaman başlıyor? Gündem 2019 kıdem tazminatından kesilen gelir vergileri iade mi ediliyor? Vergi iadesini kimler alabilecek? İşte vergi iadesinde dikkat edilmesi gereken şeyler Gündem Bahçeli'den erken seçim açıklaması Gündem