İDO ve BUDO seferleri iptal

Abone ol

BUDO SEFERLERİ İPTAL

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) 4 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 10.45 ve 11.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri programdan kaldırıldı. BUDO'nun saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferi de yapılamadı.

İDO'DAN SEFER İPTALLERİ

İDO'nun duyurusuna göre, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 12.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri yapılamayacak.

Ayrıca 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve 09.50 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri gerçekleştirilemedi.

SONBAHAR KARA BULUTLARLA GELDİ

HaberTürk'ün haberine göre, Türkiye, Batı bölgelerinden itibaren yağışlı bir hava kütlesinin etkisi altına girdi. Şiddetli yağmur Edirne’den başlayarak dün öğleden sonra etkili olmaya başladı. Edirne’ye öğle saatlerinden itibaren 1 saat içinde metrekareye 21 kilo yağış düştü. Yağmur dün, Çanakkale’de de etkili oldu. Sel ve fırtına uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, şiddetli yağmurun Marmara, Ege ve bugün Batı Karadeniz’de etkili olacağını duyurdu. Marmara Denizi ve Kuzey Ege’de de bugün fırtına beklendiği, rüzgârın şiddetinin saatte 75 km hıza ulaşacağı, fırtınanın çarşamba günü etkisini azaltacağı bildirildi. Batı Karadeniz’de ise fırtına bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıracak. Yarın ve perşembe günü rüzgârın şiddetinin zaman zaman saatte 100 km hıza erişeceği kaydedildi.

BAKAN DA UYARDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da fırtına ve sel uyarısında bulundu. Yağışların özellikle Marmara bölgesinde kuvvetli olmasının beklendiğine dikkati çeken Eroğlu, “Metrekareye 50 kilo kadar yağış bekliyoruz. Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve zamanla İstanbul’un bazı kesimlerinde çok kuvvetli, hatta metrekareye 100 kilo varan yağışlar bekleniyor. Bütün kurumları uyardık, gerekli tedbirler alınıyor. Vatandaşlarımızın da bu konuda dikkat etmelerinde fayda var” dedi.

Bakanlıktan açıklama: Bu karar doğrultusunda... Gündem Emniyet müdürlüğüne saldırı Gündem YSK kesin aday listelerini açıkladı Gündem Adana'da hain saldırı: 2 polis şehit Gündem