Perinçek'in özgürlüğü, uğurumuz olacak

Abone ol

İşçi Partisi(İP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Abdussamat Sabuncu seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Güllük Caddesi esnafını ve Çarşamba Pazarını ziyaret eden Sabuncu'ya Meclis Üyesi Adayları ve partililerle de eşlik etti. Projelerinin ve hedeflerinin yer aldığı bildirilerin dağıtıldığı çalışmada Sabuncu'ya esnafın ilgisi yoğun oldu.

"Rantçı değil, halkçı belediye" hedefiyle yola çıkan İşçi Partisi'nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Abdussamat Sabuncu seçim çalışmaları kapsamında Güllük esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Sabuncu, çözüm önerilerini ve projelerini esnafla paylaştı. Her ziyaret ettiği işletmeden yüzlerin gülmesiyle ayrılan Sabuncu'ya yurttaşların temennisi; "Sayın Doğu Perinçek'in içeriden çıkışı size uğur getirsin" oldu. Sabuncu bu temenniyi "Genel Başkanımızın özgürlüğü uğurumuz olacak" sözleriyle karşıladı. Esnafın bir diğer isteği de, el birliğiyle ayakkabı kutularını dolduranlardan hesap sormak oldu.

Sabuncu ve ekibinin diğer çalışma adresi Çarşamba Pazarıydı. Hem pazar esnafı, hem de pazar alışverişini yapan Antalyalılar Sabuncu'yu ilgiyle karşıladılar. "İşçi Partisi bizim partimiz" diyen pazarcı esnafından Sabuncu'ya tam destek geldi. Alışverişini yapan Antalyalılarda Sabuncu'nun projelerini ilgiyle dinledi.

Haber: Devrim Dönmez

Fotoğraf: Devrim Aşkın Karasoy

ulusalkanal.com.tr

Eski Cumhurbaşkanı saldırıya uğradı Gündem Bu çocuk şarkısına 13,5 yıl hapis istendi Gündem Ankara'ya ilginç ziyaret Gündem RTÜK'ten çarpıcı karar Gündem