Kupa'da 5. tur başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur maçları, bu akşam oynanacak Kardemir Karabükspor - Sanica Boru Elazığzpor maçıyla başlıyor. Hakem Özgüç Türkalp'in yöneteceği mücadele 19. 00'da başlayacak.

Abone ol

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 4. turda elendiği Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları bu akşam başlıyor.

Türkiye Kupası'ndaki ilk maç, bu akşam saat 19.00'da oynanacak Kardemir Karabükspor - Sanica Boru Elazığspor maçıyla başlayacak. Mücadeleyi Hakem Özgüç Türkalp yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maç programı ise şu şekilde:

18 ARALIK ÇARŞAMBA

Saat: 13:00 TOKATSPOR - KAYSERİSPOR

Saat: 16:00 ESKİŞEHİRSPOR - FETHİYESPOR

Saat: 18:30 GALATASARAY - BALIKESİRSPOR

Saat: 20:30 BUCASPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

19 ARALIK PERŞEMBE

SAAT: 14:30 SİVASSPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR

SAAT: 17:00 KAYSERİ ERCİYESSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR

SAAT: 20:00 BURSASPOR - İNEGÖLSPOR

5. Tur maçları sonunda rakiplerini eleyen 8 takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları ise 4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda Final'e yükselecek.

ulusalkanal.com.tr

Spor Toto Süper Lig 15. hafta toplu sonuçları Spor Trabzon fırsat tepti Spor Dayak yedi, maçı iptal etti Spor Jaja ile yollar ayrıldı Spor