Vatan Partisi Adana mitingine gidiyor

Abone ol

Vatan Partisi Adana mitingi için Hatay’dan hareket etti. Vatan Partisi Parti giysileri ve parti bayraklarının yanında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ve “Milli hükümet için Vatan Partisi Meclise” sloganları attılar.

Vatan Partisi Hatay Milletvekili Emilhan Güçlü İskenderun çıkışında bir basın açıklaması yaptı. Güçlü “Biz Adana meydanını Tayyip Erdoğanlara bırakmadık. Hakkımızı söke, söke aldık. Hiçbir zaman Gladyo-Mafya diktatörlüğü bizi yıldıramadı. Bundan sonrada yıldıramaz. Biz AKP hükümetinin devirmek ve milli bir hükümet için mücadele alanlarındayız. Bu alanlar ve meydanlardan bizi kimse alıkoyamaz.” Diyen Güçlü “ 31 Mayıs Pazar Günü Hatay’ a Perinçek geliyor ve Perinçek özellikle muhtarlarımıza, sendika önderlerimize, aydınlarımıza önümüzdeki süreç ile ilgili bilgiler verecektir. Onun için halkımızın Perinçek’in Harbiye’deki etkinlğine katılmasını istiyoruz. Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye yaratacağız. Bu diktatörlerin iktidarına son vereceğiz” dedi.

Aleviler Atatürk’e oy verir Gündem 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposu taşınacak Gündem Erdoğan’ın koruma ordusu zorbalığa devam ediyor Gündem Alparslan Türkeş'in oğlu AKP’den istifa etti Gündem