Alperen Ocakları koptu

Alperen Ocakları ile Büyük Birlik Partisi arasındaki kurumsal ilişki sona erdi. Alperen Ocaklarının Genel Merkezinden yapılan yazalı açıklamada, "artık BBP Genel Merkezininin alacağı kararların tanınmayacağı" belirtildi. Alperen Ocakları adında yeni bir dernek kuruldu.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi ile partinin gençlik kolları Alperen Ocaklarının yolları ayırdı.

Partinin iki kurumu arasındaki gerilim Cumhurbaşkanı seçimi sırasında kamuoyuna yansımış ve Alperen Ocakları BBP Genel Merkezi'nin Ekmeleddin İhsanıoğlu'nu destekleme kararına karşı çıkmıştı.

Son olarak Alperen Ocakları bir basın açıklaması yaparak, parti genel merkezini tanımadığını açıkladı. Açıklamada "BBP'nin mevcut yönetiminin izlediği siyasi yol haritasının ve kararlarının bizleri kapsamadığını deklare ederiz" ifadesi kullanıldı.

Alperen Ocakları yönetimi, çalışmalarını bundan sonra Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği" adı altında yürüteceklerini bildirdi.

BBP'ye bağlı il ve ilçelerde dergi temsilcikileri şeklindeki şubelerin de derneğe dönüşeceği ve parti genel merkeziyle bir bağlantılarının olmadığı ifade edildi.

ulusalkanal.com.tr

Çarpıcı anket! Halk desteği neredeyse yok Gündem Tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor Gündem Çelik kasayı el arabasıyla kaçırmaya çalıştılar Gündem Bingöl Valiliği'nden açıklama Gündem