Doğu Perinçek'ten Suriye açıklaması

"Türkiye, Suriye'ye kayıtsız kalamaz. Çünkü Suriye'den sonra hedef Türkiye" . Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Amerika ve İsrail'in saldırı hazırlığında olduğu Suriye'deki son gelişmeleri böyle değerlendirdi. Perinçek, "ABD ve İsrail Suriye'ye saldırırsa Türkiye tarafsız kalamaz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP hükümetini de eleştiren Perinçek, Suriye düşmanlarının Türkiye'yi yönetemeyeceğini vurguladı.

Abone ol

Amerika'nın Irak ve Libya saldırıları için kullandığı yalanları hatırlattı. "Suriye'de de yalan söylüyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ve AKP hükümetini de uyardı. Sert konuştu. Suriye düşmanlığı yapanların Türkiye'yi yönetemeyeceğini vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Amerika ve İsrail'in saldırı hazırlığında olduğu Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirdi.

"Savaş istemiyoruz" dedi Perinçek. Ancak Amerika saldırırsa "Türkiye kayıtsız kalamaz" da dedi. Çünkü, Suriye'den sonra hedefin Türkiye olduğunu söyledi.

Suriye'yi hedef alan hükümeti olduğu kadar Amerika ve İsrail yalanlarına çanak tutan Türk basınını da sert eleştirdi Doğu Perinçek. "Amerikan basını oldular" dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakın Karar Gazetesi'ne ise ayrı bir başlık açtı Perinçek. Davutoğlu'nun görevden alınması sonrası Amerika'dan gelen açıklamayı hatırlattı.

Türk Milleti'ne çağrı yapan Vatan Partisi Lideri, herkesi Amerika'nın Suriye saldırısına karşı görev almaya çağırdı.

ulusal.com.tr

Rus büyükelçiden 'vize' açıklaması Gündem BMGK'daki Suriye mesaisinde gerginlik sürüyor Gündem Akar'dan kararlılık mesajı Gündem Irak'ın kuzeyindeki TSK unsurlarına havanlı saldırı: 1 şehit, 3 yaralı Gündem