Bekir Bozdağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Selami Altınok'la görüştü. Altınok bugün öğle saatlerinde ise ilk iş olarak, İstanbul'da görev yapan İlçe Emniyet Müdürleri ve Şube Müdürleri'ni bir araya topladı. Resmi üniformalarla gerçekleşen ilk toplantıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hüsyein Çapkın'ın yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Selami Altınok'la görüşmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Bozdağ, Emniyete girerken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Öte yandan Selami Altınok bugün öğle saatlerinde ilçe ve şube emniyet müdürleri ile sorumlu müdürlerini makamında topladı.

Müdürlerin görüşmeye resmi üniformalarla gelmesi dikkat çekti. Toplantıya görev yerleri değiştirilen müdürler de katıldı.

Altınok ile ilçe ve şube emniyet müdürlerinin toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr

Ankara'yı sarsan ölüm Gündem “Ricciardone haddini bilmeli“ Gündem 'Akademik tartışma için yanlış salon seçtiniz' Gündem Müezzinoğlu'ndan rüşvet ve yolsuzluk yorumu Gündem