Davutoğlu mülteci sorununa "el attı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Edirne ve İstanbul'daki mültecilerin temsilcileri ile görüştü. Çankaya Köşkü'ndeki buluşmada Davutoğlu, mültecilerden eylemlerini bitirmelerini istedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü’nde Edirne ve İstanbul'daki mülteci temsilcileri ile görüştü.

3'ü İstanbul’dan 3’ü de Edirne’den olmak üzere 6 mülteci temsilcisi ile yapılan görümeye Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Selami Altınok, AFAD Başkanı Fuat Oktay, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros ve Başbakan’ın Mültecilerden Sorumlu Başdanışmanı Murtaza Yetiş katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, mültecilerin sorunları ve talepleri konuşuldu. Davutoğlu mültecilerden Pazartesi gününe kadar eylemlerini bitirmesini istedi.

Mülteciler, Davutoğlu'nu zaman zaman gözyaşları içinde dinledi. Davutoğlu mültecilere sorunlarını Birleşmiş Milletler gündemine taşıyacağının sözünü verdi.

ulusalkanal.com.tr

Büyük facia böyle engellendi Gündem 5 bin özel harekâtçı alınacak Gündem Hey sen basının neresindensin; Sözcü’den mi, Taraf’tan mı, Özgür Gündem’den mi, Cumhuriyet’ten mi? Gündem 15 kişilik terörist grubu çembere alındı Gündem