Meclis'te bütçe görüşmeleri

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu 2016 yılı bütçe tasarısını görüşüyor. Komisyonda bugün İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülüyor. Komisyon çalışmalarını 18 Şubat’ta tamamlayacak.

Abone ol

Meclis'te Plan Ve Bütçe Komisyonu, 2016 bütçe tasarısı mesaisine devam ediyor.

Saat 12’de başlayan görüşmede İçişleri Bakanlığı bütçesi ele alınıyor. Komisyonda Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi de masaya yatırılacak.

Komisyon dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı’nın bütçelerini görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığın merkez ve yurt dışı teşkilatı için 281 milyon 853 bin lira ödenek önerdi.

Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu için 34 milyar 167 milyon 59 bin lira, İŞKUR'a da 3 milyar 914 milyon 923 bin lira öngörüldüğünü belirtti.

2016 Yılının bütçe görüşmeleri 20 Ocak'ta Ekonomi Bakanı Naci Ağbal'ın Plan Ve bütçe Komisyonuna yaptığı sunum ile başlamıştı.

Komisyon çalışmalarını 18 Şubat Perşembe günü tamamlayacak.

ulusalkanal.com.tr

İran’dan PYD açıklaması Gündem Selam Tevhid'de usulsüzlük soruşturmasında 17 polis tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi Gündem Devlet Bahçeli'den tepkisi: Bize bir vatan kaybettirebilir Gündem Soma'da Başbakanlık Müşaviri tarafından tekmelenen Erdal Kocabıyık'a mahkeme 543 liralık ceza kesti Gündem